Zangles

Muziek heeft mijn leven heel wat rijker gemaakt. Met de kennis die ik – door mijn studie –  verkregen heb, wil ik mijn leerlingen ontzettend graag het plezier van zingen laten beleven. Naast plezier leer ik mijn leerlingen technische vaardigheden, inlevingsvermogen, train ik het muzikaal gehoor, zijn we bezig met anatomie en laat ik mijn leerlingen hun stem ontdekken. Ik geloof dat de combinatie van deze verschillende aspecten in het zingen belangrijk zijn om vooruit te gaan! In mijn lessen werk ik voornamelijk met de zangmethoden UVS (Universal Voice System) en EVT (Estill Voice Training). Op het conservatorium heb ik deze beide zangmethoden aangeleerd gekregen. Ze zijn veelzijdig, duidelijk en vooral erg overzichtelijk! Een perfecte manier om jouw stem beter onder controle te krijgen en verschillende sounds te leren maken! 

Online zangles van Anniek

Ooit gehoord van belten? Nee? Ik leg het je graag uit. Belten is een moeilijke zangtechniek. De kans is groot dat je het weleens in een nummer hebt gehoord. Bekijk het filmpje!

Eerst proberen?

Meld je aan voor een gratis proefles!

Zangles voor kinderen en jongeren

Ik ben gespecialiseerd in zangles voor kinderen en jongeren. Als kind had ik zelf ook zangles en ik weet hoe belangrijk een leuke en goede docent is. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren hun stem leren ontdekken. Daar help ik je graag bij!

Zangles voor volwassenen

Natuurlijk geef ik volwassenen ook les. Man of vrouw, jong of oud, geen probleem. Ik pas de zangles op jouw behoefte en niveau aan.

Duoles

Het is ook mogelijk om met z’n tweeën zangles te nemen. We focussen dan zowel op je eigen stem als op jullie stemmen samen. Ideaal als je samen wilt gaan zingen of in een band zingt. Maar ook gewoon leuk om samen te doen!

Workshops

Ik geef workshops aan koren en andere groepen. Professioneel, maar ook als leuk cadeautje, teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje mogelijk!

Ik ben Anniek

Hoi! Ik ben Anniek. Zangeres én zangdocent. Ik woon in Zwolle en geef les in mijn praktijk aan huis. Meer weten? Lees gerust even verder!

Tarieven