Biografie

Hoi! Leuk dat je mijn site bezoekt! 

Mijn naam is Anniek Omvlee, ik ben 24 jaar oud en heb zang, jazz & pop, aan het conservatorium in Arnhem gestudeerd. In 2018 heb ik mijn diploma behaald. Zingen is, naast mijn grootste passie, ook datgene waarmee ik altijd graag mijn geld heb willen verdienen. Met mijn bandje “de jongens & Anniek” ben ik veel bezig met eigen liedjes schrijven en optreden. Daarnaast ben ik begonnen mijn eigen zangschool op te zetten. 

Vanaf mijn zevende ben ik al bezig met muziek. Het begon bij musical lessen en een kinderkoor, later kreeg ik privé zanglessen. Naast muziek maken houd ik van chocola, goeie films, boeken en mijn twee konijnen. Ik woon met veel plezier in Zwolle, waar ik mijn zangpraktijk aan huis ben begonnen.

de jongens & Anniek

 

Ik treed zelf ook regelmatig op. Mijn band “de jongens & Anniek” speelt lekkere luisterliedjes die je raken. Vrolijk, emotioneel, soms grappig en soms om over na te denken. Het liefst spelen we in huiskamers, maar ook de grotere podia vrezen we niet. Benieuwd naar onze muziek? Bezoek gerust eens onze Facebookpagina of kijk op onze website.

Kennismaken

Ik vertel je graag wat meer over mijn hobby’s. Zo leer je me alvast wat beter kennen.

Dit zijn Amy en Milka, mijn konijnen. Milka is nogal een knorrig ventje en Amy is een vrolijk meisje. Een konijn is altijd fijn!
Ik houd heel erg van Pinterest. Daar doe ik mijn inspiratie op. Voor van alles. Van bruiloften tot aan de cover van mijn nieuwe CD.
En dit is Tony. Mijn favoriete chocola. Tony en ik genieten samen van een film en een lekker kopje thee. En dat kan op ieder moment van de dag.